keskiviikko 10. elokuuta 2016

Uudet tuulet puhaltaa taas

Olohuoneessa on jättimäinen kasa banaanilaatikoita....mitähän se tarkoittaa?

Muutto!
Tein sitten viimein sen päätöksen, että jos ei ole taloudellisesti järkevää asua täällä, muutan kaupunkiin.  Asiat loksahtelivat paikoilleen, vielä vähän aikaa sitten asui täällä myös tyttäreni Janika väliaikaisesti, kotia hakien. Lopulta löytyi hänelle mielestäni ihana koti ja muuttoa pukkasi. Kaikki saatiin hiacella kuskattua... on se vaan.
Pian sen jälkeen löysin itselleni kodin kaupungista. Ei tarvinnut sitten kuitenkaan muuttaa kerrostaloon. Löysin kodin, omakotitalon yläkerrasta. Vuokranantajien kanssa jotenkin synkkasi heti ...kyllä sen heti huomaa!
Mietinnässä oli enää pojan asuminen ... toki mahtuisi minun tulevaan 60 neliön kotiinkin mutta olisihan se jo aikuiselle miehenalulle kasvattavaa asua omassa huushollissa. Niinpä kun ilmoitin, että tästä kodista lähdetään kaupunkiin, löytyi yllättäen pojallekkin oma koti. Lapset tulevat kaikki nyt asumaan muutaman kilsan säteellä toisistaan ja eivät kaukana minustakaan.

Kolmen vuoden ajanjaksot. Niitä on nyt ollut elämässäni useampi peräkkäin. Hmmm mitä kolmen vuoden päästä?

Koirahommissa olen ollut mukana sen verran, että syyskuussa on täällä Kuopiossa erikoisnäyttely ja sen näyttelytoimikunnassa olen yrittänyt rimpuilla. Välillä iskee uskonpuute ... kaikkea ei tiedä eikä ymmärrä.  Moni asia vie mehut, että jaksaisi innostua. On se ikäväkin niitä karvakavereita ja kaikkea sitä niiden kanssa tekemistä.

Kävin kun kävinkin viime viikonloppuna Sorsasalossa sippekehän laidalla ... nättiähän ne on pallerot!
Mutta kävinpä moikkaamassa myös paria "mopopoikaa"... meinasivat intopiukeena kaataa minut ja hypätä syliin ... voiko ne oikeasti muistaa! ... melkosia poikia ovat ja varsinkin Hartsa. Niin siellähän ovat pentueen suurin ja pienin pentu. Nyt ikää niillä vuosi ja yksi kuukausi.

Jotain koirakamoja on vielä myymättä... esimerkiksi Paana-reki ja tietty tuo kisareki Spyder Pro...jospa menisivät kaupaksi kunhan kelit alkavat olla kohdillaan.

Paku on vielä ja mietinnässä, kannattaako sitä itsellä pitää...paljon on ollut käyttöä... yhdenkin kuukauden aikana neljä muuttoa!
Toisaalta työmatka on ehkä kaksi kilometriä... en vältämättä tarvitse autoa... mutta kun sitä on oppinut :)
Katsotaan mitä tämä suunta antaa ja hypätään taas uuteen jos ei näytä hyvältä... hommasin itselle passin ...jos kävis paikoissa, joissa olen aina haaveillut käyväni !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti