torstai 29. joulukuuta 2016

Vuosi vaihtuu

Kuukaudet ovat vierineet kun viimeksi istahdin tähän kirjoittelemaan.
Elämä on asettunut omille uomilleen yksin asuessa. Asun nyt ensimmäistä kertaa ihan yksin. Tätä ennen perhe on ollut ympärillä ja ennen kun oli perhettä opiskeluaikana asuin kimppakämpässä.

Eläimiä ei minulla enää ole. Vanha kissa, Mikko, ei tykännyt tästä viimeisestä muutosta ja riutui pois kun ei halunnut syödä enää. Viimeinen reissu tehtiin eläinlääkärille ja hautasin vanhan kaverin syntymäkotinsa pihamaalle, siskonsa viereen.

Autosta luovuin kokonaan ja ostin kunnollisen polkupyörän, jolla olenkin kulkenut työmatkat ja kauppareissut. Reppuun ei paljoa tavaraa mahdu mutta eipähän tule osteltua turhaan mitään.
Kaikki koiratarvikkeet ovat löytäneet uuden kodin, pitkään kaupittelin kilparekeä mutta kun viimein pudotin hintaa tarpeeksi sain senkin menemään. Toivottavasti uusi omistaja saa sillä kisattua ja hyviä tuloksia koirilleen.
kulkuneuvoni :)

Koirat ovat kuitenkin vielä rakkaita ja eihän sitä voi mennä vannomaan, etteikö jonkunlainen tassuttelisi vielä rinnalla. Kaupunkiin en mielelläni koiraa ota mutta onhan niin paljon sellaisiakin rotuja, jotka viihtyvät sisäkoirina. Mutta jos joskus se pikku mökki rannalla! Haaveillahan saa ja ei maksa mitään.

Harrastuksista puheen ollen olen ruvennut käymään kuntosalilla ja oikeastaan siellä enemmän ryhmäliikuntatunneilla, bodypump ja kahvakuula on tuntunut tehokkaalta eikä kyllä joogakaan ole huono harrastus. Kuntosalin laitteet on tulleet tutuksi mutta aika puuduttavaa on niillä vaan rimpuilla ja kyllä se että on joku vetämässä tuntia, antaa enemmän kuin yksin treenaaminen.

Joulu meni mukavasti Katjan kodissa, koska hänellä on enemmän tilaa. Olisihan tänne minunkin luo mahtunut mutta pääsin kyllä aika helpolla kun ei tarvinnut suuremmin laittaa joulua.
Aattoilta meni normaalin kaavan mukaan, syötiin, saunottiin ja pelattiin porukalla lautapelejä :)
pelirinki
Olisin kyllä voinut pyöräillä Petoselle mutta kun oli säkki lahjoja ja ruokia niin Katja kuskasi minua. Joulunpyhät sattuivat niin sopivasti viikonlopulle, ettei tullut syötyä liikaa ollenkaan. Tiistaina alkoikin jo työt.
ystävän pihasta nappasin nätin kuusen









Vuosi vaihtuu, ikää tulee vuosi lisää... voehan !
Tänään olen vapaalla ja samoin huomenna, jolloin hyppään taas Katjan kyytiin ja piipahdan Pyhäsalmessa,
äitiä ja veljen porukoita tervehtimässä.

Lapset kasvavat, no oikeastaanhan lapsia ei enää ole muita kuin Lilli -tylleröinen. Timokin lähtee vuoden alusta armeijan harmaisiin ja jättää pienen vihreän corollan minun hoitoon :). Se saa olla vaan tositarpeeseen kyllä tuo fillari on minun pääasiallinen kulkuneuvo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti