lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulun odotusta


Ihanaa, neljä päivää vapaata. Vaikka maanantai onkin normaali työpäivä sovimme töissä, että korvaamme sen sitten kiireisempänä aikana. Tulee varmaan pitkiä päiviä asennuspuolella kun muutamme kaikkiin Pohjois-Savon paloautoihin tunnukset.

Tällä hetkellä koirat ovat sisällä ja näyttävät kovasti odottavan ruokaansa. Olen alkanut pitämään niitä muutaman kerran viikossa sisällä. Eipähän tule aivan tarhahöperöitä.
Tähän sisällä pitämiseen on kyllä aika hyvä syykin. Perjantaina tuli kotiimme uusi perheenjäsen Sissi, viralliselta nimeltään Susimäen Cisca.
Sissi on reipas koiranalku. Heti alkoi mahdoton hilluminen kun tulimme sisälle. Ottaa mahdottoman hyvin kontaktia ja kuuntelee.
Eilen kyllä taisi noi kissat pelottaa kun ei se ole sellaisia otuksia koskaan nähnyt.

Tänään aamupäivällä kävin isoilla koirilla treenaamassa ja sen jälkeen aloitimme tutustumisseremoniat yksitellen. Siru oli rauhallinen omaitsensä ja näytti pennulle, kuka täällä on vanhin.
Geishan kanssa vähän arvelutti ensin kun se on niin vilkas ja kova riehumaan. Sissi aloitti heti mahdottoman vinkumishaukkumismekkalan kun Geisha sitä lähestyi. Mutta jo vähän ajan päästä uteliaisuus voitti ja olikin valmis leikkimään. Geishan leikki vaan on niin rajua, että sen piti paeta.

Pikku Sissi nyt asustelee ainakin nämä neljä päivää täällä sisällä ja yhteisiä hetkiä isompien kanssa järjestetään jotta tottuvat toisiinsa. Pian on pennunkin mentävä tuonne tarhaan.

Tästä se alkaa minun valjakko kasvaa. Tosin Siru täyttää jo yhdeksän niin se voi olla pian eläkeläinen. Nyt jo välillä näyttää, ettei pysy Geishan vauhdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti