lauantai 13. joulukuuta 2014

Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu

Lauantaipäivä illassa, itsekseni istuskelen ja tuumiskelen. No, onhan poika kotona, mutta vähän se minun kanssa viettää aikaa, mieluummin pelaa tietokoneella virtuaalimaailmassaan. Nuoriso, tuollaisia ne ovat jossakin vaiheessa, sitten kyllä muuttuvat kun aikuistuvat.. niin ne tytötkin olivat joskus :)

Eilen tuli Janika ja Juha saunomaan ja iltaa istumaan... pitsaa tekivät ... tulipahan itsekkin syötyä. Varsinkin jos yksin olen, jää tuo syöminen ja viimeaikoina on ollutkin ihan pakko syödä kun paino meinaa vaan pudota.
Eipä tarvinnut yksin iltaa viettää. Katsottiin Janikan kanssa elokuva vaikka taisin kyllä nukahtaa lopussa. Juhaa ei tainnut meidän elokuvavalinta kiinnostaa :)

Tänään iltapäivällä kävin ajelemassa koirilla. Lunta on tullut mukavasti tässä parin päivän aikana. Ei ne viime viikonlopun lumet kaikki sulaneet mutta Lumpeisentie oli kyllä aika jäinen viikolla. Siksipä en lähtenyt koiria särkemään koko viikolla.
Reen jalaksilla haihtuvat huolet ja murheet, luminen luonto, koirien tassutus ja reen jalasten suhina... siinäpä terapiaa kerrakseen.

Raskas keli oli, mutta iloisesti koirat teki töitä, vaikka Sissin juoksut alkoivat juuri eilen. Geisha varmaan aloittaa myös kohtapuoliin.
Olen yrittänyt tehdä joka kerralla pikkuisen erilaisen lenkin, niin saavat koirat kuunnella käskyjä. Kaiken kaikkiaan kilometrejä tuli vajaa kaksitoista.
Nyt pottuvarpaat ja peukut pystyyn.... lottovoitto!.... sitten voisi hommata sen pakettiauton, johon reki ja koirat mahtuisi... pääsisi uusille urille tämä harrastus! :)



Ensimmäinen kuva viikko sitten otettu ja toinen tänään ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti