perjantai 10. heinäkuuta 2015

Lomaviikko

Ensimmäinen lomaviikko kahdesta hurahtanut huomaamatta. Kelit ei kyllä ole tällä kertaa hellineet minua mutta minäpä oon hellinyt pieniä koiranpentuja :)



Pennut kasvavat vauhdilla... syövät ja nukkuvat niin kuin viikon ikäisten pitääkin. Vaaleanpunaiset nenät ovat alkaneet saada mustaa väriä ja turkit vaalentua... mikähän olisi sellainen yleisväri noille pennuille, ettei menisi rekatessa ihan pieleen!?... Geisha käy tarhassa aina ruoka-aikaan ja muutenkin... hieno leidi ei tee leikatulle nurmikolle ja hihnassa kävellyttäen tarpeitaan... juoksutustarhaan pitää päästä. No siinäpä samalla vaihtaa kuulumiset muun lauman kanssa.
Samalla mamma tsekkailee mihin koppiin se tuo pennut kunhan ovat vähän kasvaneet... myös muutama kaivanto on tullut lisää, yksi koivun juurakon alle ja se toinen kopin alle ... jonka emäntä perkule peittää aina kun saa alulle :)

Matonpesu on ollut tämän viikon homma. Siis aina kun ei tule vettä kuin Esterin hanurista... Onneksi tässä torpassa on tuo kylmä vintti... sinne on hyvä viedä valuneet matot kuivumaan... mistähän niitä onkin kertynyt niin paljon!
Mutta olen minä osannut laiskotellakkin jopa... Geisha herättää aikaisin aamulla (usein kello viis) niin tarhahommien ja aamupalan päälle on mukava köllähtää sohvalle ja vaikka telkku onkin päällä, usein siihen nukahtaa.



Loma on aina loma, vaikka keli olisi mikä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti