keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Pennut kasvaa

Loma sitten mennä hurahti. Kaksi viikkoa ja joka päivä satoi .... ainakin iltapäivällä. Onneksi nousin hyvissä ajoin kun Geisha halusi pitkän yön jälkeen ulos. Tarhahommien jälkeen oli mukava kellahtaa sohvalle ... katsoa jotain hömppää ja vaikka ottaa pikku pikku aamupäivä tirsat. Sittenpä jaksoi hyvin pilkkoa puita ja pestä kaikki matot. Matot ei muuten tule lattialle ennekuin nuo "mopopojat" asustelevat ulkona :)

Geisha on tottunut hyvin sisällä oloon. Karvaa kyllä riittää joka paikassa ja ne kyllähän se suruttomasti paukuttelee kun ruokaa saa melkein neljä kertaa sen mitä aiemmin. Silloin tällöin se kipsahtaa tuohon sohvalle mun viereen ja eipä Mikko-kissaakaan mokoma haittaa.



 Pennuilla on silmät auenneet ja alkavat riekkua keskenään ... välillä muristaan ja ulvotaan tai toisinaan huudetaan ihan muuten vain.
Yksi pentu on kenties myytävänä ... tietysti pitäisin itse vaikka kaikki mutta pitää kuitenkin ajatella joskus järkevästi.





Tarhasysteemit onnistuu hyvin kun muut kolme siirtyivät toiseen tarhaan ja toisesta tulee Geishan ja pentujen tarha. Nuo kolme muuta näyttävät olevan tosi tyytyväisiä kolmestaan tuolla tarhassa, Bonnie ja Sissi tulevat aivan mainiosti toimeen ja leikkivät yhdessä. Sissiä on kyllä vaivannut se, että mihin se Geisha oikein aina häviää... se on kolme kertaa kaivautunut navetan ali ja kipassut sisälle. Nyt olen tukkinut kaikki mahdollisuudet ja kantanut juoksutarhan puolelle kiviä ja laattoja ja naputellut koiratarhaverkkoa pahimpiin aukkoihin, Sissi ei tarvii kuin 20x20 cm aukon ja siitä se pääsee karkuun... mokoma luikku!




Ihana katsoa miten nuo pennut kasvavat vauhdilla ja alkavat jokainen olla omalaisia luonteeltaan.
Vielä kun osaisi valita ne kaksi omaa pentua... kuitenkin menee pieleen :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti