sunnuntai 29. marraskuuta 2015

VIRTOO

Nii ... sitä nyt tarviis ja LUNTA!
Olihan sitä valkoista vähän aikaa ja pääsipä jopa reellä ajelemaan. Huomasin kyllä, ettei Paanan muovit ole enää ihan parhaimmassa kunnossa... tuli ehkä keväällä rymisteltyä :)

Rekitreenit oli taas niin mukavia ... ei pitkiä, kymmenisen kilometriä taittui ja koirulit iloisesti teki töitä. Viime sunnuntaina lähdin iltapäivän hämärissä ja ajattelin, että johan ne hirviukkelit on metsästä menneet tuvan lämpöön, mutta ei, yksi maasturi alkoi seuraamaan minua metsäautotiellä. Pysäytin valjakon sopivaan paikkaan ja jäin seuraajaa odottamaan. Maasturi pysähty ja kertoi, että oli hirvikoira jäänyt metsään ja oli nyt ollut tuossa aivan metsäautotien vieressä...( ne kun näkevät nykyisin missä koirat kulkee.)
Ilmankos valjakko vilkuili ja olisi halunnut poiketa metsään puolisen kilsaa ennen ... Pisteet hienolle työkoiralle, joka pysyi siellä metsässä, eikä tullut valjakkoon häseltämään... samoin pisteet omille otuksille kun uskoivat ja ohi mentiin.
Hirviä taitaa olla vielä pari kaatamatta, joten pimeää onpi mun viikonlopun reenit.

En tiedä haukkasinko liian suuren palan! Hommasin jokin aika sitten kärryn, halavalla ... nii kun nämä mun projektit aina. Mutta minun pitää sille ehkä tehdä jottain ... kaikki vanerit ovat pehmosia ja aikansa eläneitä. Sähköt uusiksi ja renkaatkin .... mutta siinä haastetta taas.

Tänään kävin hakemassa rakennusmatskua lisää... noh 150 kilsaa mut otin kun sain nii halavalla :P
Käytettyjä rekan kontin seiniä .... pientä iltapuhdetta!

Lauantai-ilta oli yllättävää vaihtelua!.... kävin pitkästä aikaa Musiikkikeskuksella ja katsomassa Queen -musikaalin. Hyvä oli laulaja...  haastavia nuo Freddyn piisit laulaa, ei monesta olisi! Ei voi muuta sanoa kuin: Kiitos Ystävä! eipä oisi tullut lähdettyä jos et olisi muistuttanut!

Olen yrittänyt käydä koirilla ajelemassa neljä kertaa viikossa... mutta välillä meinaa virta loppua ja haluaisi vaan painua nukkumaan heti kun tulee töistä.... ajatellaan positiivisesti: vajaan kuukauden päästä alkaa päivä pitenemään! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti