maanantai 5. huhtikuuta 2010

PÄÄSIÄISLOMA

Neljä päivää vapaata takana. Aika rauhallisissa merkeissä on mennyt, kotona telkkua tuijotellen ja koirien kanssa ulkoillen. Hihii, eipä tarvinnu siivota kun tuli tuo pentu, no olen minä tainnut siivota tavallista enemmän kun muutama pissi on ollut lattialla.

Perjantaina kävimme näyttämässä uutta perheenjäsentä ystävälle. Aluksi aikomus oli ottaa myös Siru mukaan mutta kun autoon tuli myös Katja oman koiranpennun kanssa, jätimme Sirun kotimieheksi.
Taisi Siru vähän loukkaantua kun jätimme kotiin. Viivyimme kyläreissulla muutaman tunnin ja kun tulimme kotiin oli varaston ovi auki ja penturuokapussi levällään lattialla. Joo, Siru oli vetäny penturuokaa mahan täyteen ja varmaan vähä ylikin. Lattialla oli läjä sitä ihteään, pari kusilammikkoa ja Janikan sängyssä kerran syötyä penturuokaa! Siru itse näytti pakahtumaisillaan olevalta, läähätti ja joi vettä koko ajan.
Olin ajatellut lähteväni juoksemaan Sirun kanssa mutta eihän tuollainen ähkynen koira jaksa juosta! Ei muuta kuin kävelylle, josko se oli siitä helpottaisi.

Aamulenkit olen tehnyt molempien koirien kanssa ja rohkeasti Keissa kulkee Sirun rinnalla. Yksin se vähä kauhistelee muita koiria ja linja-autoja, jotka kurvaavat tuosta meidän talon nurkalta. Varmasti tästä kaupunkikokemuksesta on hyötyä joskus valjakossa, ei oudot asiat pelota jos vaikka johtokoirana oppii toimimaan.

Huomenna alkaa taas työt ja koirat joutuvat olemaan muutaman tunnin päivällä yksin. Onneksi Timolla on lyhyt päivä.

Geisha alias Keissa on kotiutunut mainiosti. Nytkin tuossa yrittää saada Sirun mukaan riehumaan mutta Siru vain katselee että EVVK.



1 kommentti: