tiistai 18. toukokuuta 2010

HUH HELLETTÄ!

Viikonlopusta asti on ollut oikea kesä. Olimme mökkeilemässä Ilopurolla Timo, minä, Katja ja Toni sekä koirulit Siru, Keissa ja Junnu.
Pennut oli niin onnessaan kun saivat vapaina juoksennella. Junnu pysyi paremmin siinä näköetäisyydellä mutta Keissa seikkaili metsässä välillä ihan piilossa.

Siru piti pitää kiinni, kun sillä on paha tapa lähteä vähän kauemmaksikin. Yksi kevät kävin hakemassa sen Vesannolta löytöeläinsuojasta kun naapurit olivat ruokkineet ja kiikuttaneet sen sinne. Ruokkineet! Arvaa vain pysyykö tuo ruoka Sirun mielessä ja mistä talosta sitä sai!
Vähän oli koira sitten nolo kun haimme ja maksoimme kympin "takuut" putkareissusta.

Pennut nujusivat ja painivat koko ajan, yön nukkuivat kuin pikkuporsaat ketarat ojollaan. Keissa keksi kivan leikin kun kukkapenkissä oli liejulätäkkö, se kaivoi sinne kunnon kuopan...ei ollu enää valkoinen koira, eikä ilahtunut kun pesin sen lammessa.

Teimme me vähän mökkihommiakin, kaadoimme aika jykevän koivun. Klapeiksi sitä ei alettu kuitenkaan hakkaamaan, pitäähän nyt muillekin mökin käyttäjille jättää hommia.
Nurmikkoa sain noin puolet haravoitua. Sunnuntaina vain piti lähteä hyvissä ajoin kaupunkiin kun menimme pienen tytön kastejuhlaan, Päivärantaan.

Olisikohan nyt pakattuna noin kymmenkunta banaanilaatikkoa. Perjantaina kipaisin hakemassa Prismalta kello kymmenen muuten niitä ei olis saanut. Olihan mun auto kyllä oikea "banaaninlastaajan" auto ja oli kyllä hajukin kun päivän seisoi helteessä. :)

Varmaan viimeisenä iltana minä saan sen vaihteen päälle, että tapahtuu jotain. Nyt vain meinaa valvotuttaa ja mietityttää miten nuo kaikki mahtuu sinne. Onhan siellä kyllä se navetta mutta kun siellä on aika paljon vielä vuokraisännänkin tavaroita. Onneksi Katja ottaa joitakin hyllyköitä ja jospa tuo Janikan opiskelijakämppäasia onnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti