lauantai 29. toukokuuta 2010

MUUTTO

Järkyttävää, miten paljon on tavaraa kertynyt kolmessa vuodessa!
Tietysti siinä ajassa on sattunut ja tapahtunut paljon.

Sovimme tänään lauantaina muutaman ystävän kanssa, että aloitamme muuttopuuhat joskus kymmenen kantissa niin ei kenenkään tarvitse herätä aivan liian aikaisin.
Timon kanssa pakkailimme laatikoita ja hoidimme koirien ulkoilutukset. Joskus vaille yhdeksän aloimme kantamaan peräkärryyn laatikoihin pakatut kamat.

Jossakin vaiheessa pihassa seisoi sitten pari pakua, scudo ja hiace...uskomatonta miten paljon niihin mahtuu tavaraa!
Ja minä kun suunnittelin muuttavani yksin, peräkärryn kanssa.

Ensimmäinen lievää säätöä vaatinut karavaani lähti sitten kohti Leppäharjua.
Taivas vähän itki kun lähdin Kuopiosta, mutta muuttui auringonpaisteeksi kun kurvasimme pihaan. Nooh vitsi taisi olla päinvastoin mut jossain välissä tuli kuin sen kuuluisan naisihmisen hanurista vettä!

Taisin olla vähä onneton organisoija kun hoomoilasena välillä katselin sinkoilevia ihmisiä, jotka kanteivat kuka mitäkin ja minnekin.
Hienosti se lopulta meni, suuren suuret kiitokset Lealle, Karille, Eijalle, Samille, Tonille ja Katjalle sekä tietysti Janikalle ja Timolle.

Timo nukkuu Mikko-kissa kainalossa. Siru ja Keissa kerällä tuos sängyn vierellä. Killi taitaa olla perkele kusella johonkin sopivaan paikkaan. Sen se osaa!

Siru ja Keissa oli koko päivän tuolla ulkona. Taisivat kaivaa nurmikkoon aika montut, tylsää kun oli siinä liekassa olla.

Kissat, varsinkin Mikko otti heti kaiken irti siitä että pääsi vapaasti ulos. Kävi tutkimassa melko monta nurkkaa. Killi on niin arka, puolet päivästä kyyhötti sohvan alla. Nythän tuo tuntuu tuolla rapisevan....

Netti toimii, joskin hitaammin kuin kaupungissa, vaan mihikäs täällä olisi niin kiire.

Eijan kans laitettiin jo paljon tavaroita paikoilleen, mutta aivan älytön kasa vielä jäi. Toisaalta kaikki muuttaa vielä varmasti paikaa..

Huomanna pitää siivota entinen koti ja jatkaa täällä.... pihakin kaipaisi hoitoa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti