tiistai 3. maaliskuuta 2015

Maaliskuun alkua

Vieläkin minä kävin reellä pitkin Lumpeisentietä. Oli satanut räntää ja se paransi kummasti tienpintaa. Kuulin tässä viikonloppuna, että kannattaisi tehdä intervallitreenejä, ihan niinkuin itsekkin tehtiin juoksukoulussa. Hölmö minä, niinhän sitä pitääkin... erilaisia matkoja ja erilaisia treenejä.

Niinpä kokeilin... reipasta menoa n. kolme kilsaa, sitten paikoillaan pari minuuttia... arvatkaapa mitä!, koirat päätti kääntyä takaisin. Hyvin ovat sisäistäneet, kun usein tiehaarassa pysähdymme ja palaamme takaisin. Nyt vaan oltiin aivan eripaikassa ja en käskenyt "takaisin" No, helpostihan nuo pyörähtivät vielä kerran menosuuntaan ja taas reippaasti eteenpäin. Tätä,paitsi sitä takaisin kääntymistä, toistimme muutaman kerran ja sen jälkeen vapaata riehumista juoksutarhassa. Sissikin veti yllättävän hyvin, mikä on ollut sille vähän laiskansutjakkaa.
Sissin aamujuotot ja syöminen on ollut myös huonoa. Täytyy keksiä jotain asialle. Ainakin juotto olisi mentävä mukisematta, mutta kyllä se saisi syödäkkin. Jokin uusi maku varmaan parantaa asiaa... kissanruoka ainakin ennen on toiminut ...

Tänään pistin sitten ilmottautumisen Rautavaaran kisoihin. Kyllähän nyt yksissä kisoissa pitää käydä vaikka mikä olisi. Ystävä lähtee samoihin aikoihin etelän lämpöön ja häneltä joutaa pieni pakettiauto lainaan, joten kuljetus luonnistuu sillä. Onhan minulla tuolla varastossa järkyttävän painava boksi, johon kolme koiraa menee. Lisäksi suunnittelin hommaavani vaikka näyttelyhäkin, jossa yksi koira voi yöpyä. Majoitus on järjestynyt Metsäkartanolta, vaikken kyllä tiedä ketä tulee kämppiksiksi, mitäpä tuo haittaa... kaksi yötä.

Töissä oli ehdotus, että pitäisin jo nyt ns kesälomaa osan. Tämän viikon aikana pitää päättää.... Taidanpa fiilistellä kun vielä tuota lunta on :)

Ai niin viime viikonloppuna oli iso kissa tepsutellut juoksutarhan takaa ohi. Petotutkija kävi toteamassa, että kyllä se nuori ilves on.Täytyypä vähän vahtia kissoja, ne taitavat olla näin kevättalvella ilvesten ruokalistalla.




Hehee, olo on kuin pikkupentuna, joulunalla.....milloinkahan se paketti on täällä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti