perjantai 13. maaliskuuta 2015

Metsäkartano, täältä tullaan

No niin, täällä ollaan ja huomenna olisi startti mutta vasta iltapäivällä. Saa nähdä miten lämmintä tulee olemaan. Ainakin tänään oli ihan mukava keli vielä tuossa kolmen jälkeen kun tulin tänne Rautavaaran perukoille.


En tiedä miten olisin saanut kaikki järjestettyä jos olisin ollut normaalisti töissä. Nyt kun olin viikon lomalla suunnittelin joka päivä ja joka yö, miten saan koirat turvallisesti kuljetettua ja mikä tärkeintä miten ne yöpyy täällä.
Pikku pakuun piti sitten laittaa kaksi kuljetus/näyttelyhäkkiä, kaksi koiraa per häkki. Minulla on ollut jonkin aikaa kolmen koiran boxi, jonka jo suurella työllä Juha kävi avittamassa kyytiin. Mittailin ja pähkäilin mutta ei.... yhteen boksiin ei mahtuisi kahta koiraa ja häkki ei mahtuisi lisäksi kyytiin. Ei muuta kuin puuiloon ja näyttelyhäkkiä ostamaan.
Sitten vielä piti kiinnittää ne, etteivät lähde liikkelle jarruttaessa. Kaikkea se teettää! :D

Tänä aamuna pyörin ympyrää ja en osannut tehdä mitään järkevää... niinpä pakkasin kamat ja lähdin ajelemaan kohti Rautavaaraa. Mukavasti meni matka, keli mitä parhain, aurinko paistoi ja asfaltti kuiva.
Jännityksellä odotin millaisen petipaikan saisin. Majoituksen kanssa olin vähän myöhään liikkeellä ja mulle luvattiin yöpyminen sellaiseen huoneeseen, johon voi tulla ketä tahansa.
Mutta miten sitten kävikään.... sain kahden hengen huoneen omalla sisäänkäynnillä. Respa kyllä arveli, ettei ovea saa auki kun siinä ei ole talvikunnossapitoa mutta minulleppa riittää pieni rakonen, josta puikahtaa sisälle! :D

Nyt on lähtöaika ja numerolappu haettu, rokotukset ja paperit tarkastettu.
Koirat ovat häkeissään nukkumassa. Ulkoa kuuluu kyllä paljon koirien ääniä, moni tulee vielä yön aikana majoittautumaan. Oli tässä Metsäpirtissä porukkaa, jotka olivat ajaneet koko päivän Etelä-Suomesta.
Koirat ovat vähän ihmeissään äänistä ja mielellään menevät häkkeihinsä piiloon nukkumaan.
Huomenna saattaa vähän jänskättää... kisaaminen pitkästä aikaa....eikä tuo "kesälomalahja" vähennä jännitystä yhtään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti