keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

LÄMMINTÄ ON...


Ensimmäinen lomaviikon alku on ollutkin huippu lämmin.
Viikonloppuna olimme mökillä, saunoimme,uimme, grillasimme ja vain olimme laiskana. Pitää kyllä tunnustaa, etten minä, eikä kyllä Timokaan ollut aivan toimettomana. Minä öljysin pation aidat ja puolet lattiasta...loppui aineet. Timolla meni tovi pihanurmen ajossa kun olihan se vähän päässyt kasvamaan.

Lauantaina tuli myös Katja ja Toni viettämään helteistä päivää. Kiva oli laittaa hyvää ruokaa ja turista. Sunnuntaina he kuitenkin karkasivat taas kaupunkiin valmistautumaan työviikkoon

Timo ja minä jäimme maanantaihin asti, minneppä meillä kiire olisi kun juuri loma alkoi. Otimme uimapatjan ja timo otti ison sisärenkaan, joilla kelluimme pitkin lampea. Huomasimme myös mökkivieraita kun pation alta kömpi siili tuhisten. Sille laitoimme syötäväksi keitettyjä perunoita ja olivathan nuo hävinneet aika nopeasti. Ja aurinko helli.

Koirat olivat mukana tottakai. Lauantaina Keissa ja Junnu painivat aikansa kun Toni alkoi heittelemään Junnulle keppejä veteen. Se onkin melkoinen vesipeto ja kyllä on varmasti hyvää liikuntaa...
Keissaa en uskaltanut veteen viedä, jotenkin se pelkää sitä.
Tarpeeksi painittuaan Keissa hävisi...meni mokoma sisälle nukkumaan!

On se vain niin kiva olla veden äärellä, josko joskus....voisi asua koko ajan.

Alkuviikko on ollut täällä Leppäharjussa niin kuuma ettei ole voinut juuri ajatellakkaan työntekoa saati tarhan rakentamista.

Tänään kyllä sain jotain aikaiseksi kun navetan välikössä odottaa uusi koppi kattoa. Ihan hyvä tuli sen "sinisen kirjan" ohjeilla, vähän tietty mukailtuna.

Viikonloppuna odottaisi tarhatalkoot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti