lauantai 24. heinäkuuta 2010

OMAA SYYTÄ, KESÄLOMAN LOPPU...

Mitä viimeviikko toi...no oikeastaan sitä, mitä loman pitäsikin olla. Nukuin aamulla niin pitkään kun nukutti, ei kyllä mennyt koskaan yli yhdeksän.
Kovin paljon en saanut aikaiseksi. No tarviiko?

Yksi viileämpi päivä, lähdin juoksuvyössä kumpikin koira, lenkille. Ei hirveesti innostanut juosta tuota pikitietä kun rekat vetää sitä tääsillä ja läheltä; vielä kun ei tuo tie niin hirveen leveä ole. Pitäskö alkaa veemäiseksi ämmäksi ja yrittää hillitä tuon tien nopeuksia, sillä, ei ne ole kyl ihan kohtuudessa. No en, siinäpähän vetävät reikäpäät motoristit ja rekat...

Niin juoksin jonkun puoli kilsaa tuonne Pihkainmäkeen päin ja huomasin puomitetun tien vasemmalle.
Vähän ajattelin, et mitä tuo puomi tarkoittaa mut kyl se varmaan on autoja varten.
Ei ku sinne juoksemaan... koirat innoissaan kun lintuja pölähteli puskista ja hiekkatie alla, tuntui itselläkin mukavammalta lenkkarin alla, kuin tuo asfaltti.

Juoksu kulki ja metsä tuoksui, mikäpä sen mukavampaa. Pari uutta pistoa oli tehty tielle mutta me jolkuttelimme vain suoraan eteenpäin...eikä harmainta havaintoo miten pitkälle olimme juosseet. Yhtäkkiä tuli näkyviin talon katto, ai vitsi, nyt ollaan jossain pihassa ja ei kun koirille kometo takaisin.

Kävimme vielä katsomassa yhden piston...samanlainen lenkki mitä Suovu-Palosella on.
Karkeaa mursketta ja hyvät ojat kaivettu...

Siru ja Keissa kävi välillä juomassa ojan vettä, tuntui hyvin virtaavan, vaikka kovat helteet on ollu...ympärillä oli selvää suota.

Jospa saisi selville kenen maita, niin voisi ajella siellä pientä treeniä. Vähän vain arvelutti kun tien varret oli rakennettu täyteen hirvenmetsästys- tarkoitan ampumis/istumistelineitä. Millaista porukkaa lie tällä seudulla. Suovu-Palosella on kyl sellaasta, ettei koiraharrastajat sovi heidän majesteettiseensa seuraan... mukaan...

Kävin netissä kattelemassa missäs sitä olin juossut koirien kanssa. Tuli joku kahdeksan kilsan ( ehkä kymppi ) lenkki hilipastua. Eikä ne mitään asumuksia pitäisi olla koska ei tien varressa ollut mitään numeroa. Olisko jotain metsästysmajoja, pitänee vähän kysellä naapureilta.

Mielessä kajasteli jo talvi ja jos vaikka saisi ostettua taas itselle reen. Siit se lähtis.....
Hmmm, pitäis varmaan olla ehkä koira tai pari lisää ;DDDD


Kavensin tänään noiden koppien kattoja sen verran, että tuo metrinen kattohuopa yltää sopivasti vanerin yli. Viikolla mietin raskinko ostaa huopanauloja...en ihan vielä ostanut kun Lea ja Kari sanoi, että heiltä löytyy....
Nyt ei muuta ku styroksi pohjaan ja rutirexit sisään... ja lainakopit voi roudata Jälälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti