lauantai 31. tammikuuta 2015

Muuttorumbaa

Tytöt ovat järjestäneet parille viikonlopulle muuttopuuhaa. Pari viikkoa sitten nuorempi tyttäreni muutti täysin uuteen vuokra-asuntoon poikaystävänsä kanssa. Pieni tilaihme corolla oli hyvänä apuna, vaikka suurimmat huonekalut kulkivatkin hiacen kyydissä ... tojot ovat luotettavia kulkuneuvoja :) Kyllä sitä itsekkin haaveilee joskus pääsevänsä muuttamaan asuntoon, jossa kukaan ei ole vielä asunut. Varmaan tulisi aluksi kuljettua rätti kädessä...

Tänään oli sitten vanhemman tytön muutto ja tietty mukana muutti pieni mumminmussukka Lilli sekä Luna, nipsunakki :)
Asunto on mukava ja tilava mutta eipä edellinen asukas ollut ollenkaan siivonnut jälkiään... seinillä oli koirien kuolaroiskeita ja kissankusi haisi päällimmäisenä tuoksuna kun asuntoon astui. Niinpä siivousta, siivousta, siivousta...
Viiden kantissa olimme saaneet kodin jo asuttavaan kuntoon ...matot lattialla ja verhot ikkunoissa ... ainakin niissä mistä oli suora näkymä naapuritalosta... Keittiö näytti niiin kodikkaalta ja näytti tyttökin olevan onnellinen :)

Niin kuin kaikki äidit, toivon minäkin tyttöjen elämän asettuvan uomiinsa ja että olisivat onnellisia.
Kuuden kantissa tulin kotiin pojan kanssa, jonka noukin kaupungilta mukaan kamun luota. Nyt yläkerrasta kuuluu mahoton basson jytke...taidan lähteä tuonne karvaisten kavereiden luo juoksutarhaan.

Huomenna vielä piipahdan kaupungissa kummipojan synttärikahveella ja siinäpä se talviloma on sitten lusittu. Töihin, iltakouluun, koirien treeniin ja ehkäpä jottain muutakin ... mutta katsotaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti