sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ura hukassa

Parina päivänä on lunta tullut lisää varmaan kaksikymmentä senttiä. Eilen keli oli nollassa, mutta silti lähdin päivänvalossa kokeilemaan josko saisimme kympin reitin aukaistua. Melkoista taaperrusta oli ja itselläkin puuskututti kun puskimme märässä lumessa.
Välillä koirat vilkuilivat epäuskoisina umpihangessa, että ihanko tosissaan me tästä mennään. Mutta kymppi aukaistiin.

Yön aikana tuli lisää lunta ja koko ajan pyrytti lisää. Aamupäivän ohjelmassa mulla oli parin ruokasäkin haku Karilta ja Lealta. Siellä aina vierähtää aikaa kun pitää koirista jutella :) Iltapäivällä piti kuitenkin uunit lämmittää, olivat luvanneet pakkasen kiristyvän alkuviikosta. Tietty alkoi jo hämärtää kun pääsin lähtemään koirilla pihasta.
Geishan ja Sissin juoksut alkavat olla jo ohi, mutta laitoin vielä Bonnien keulaan. Ehkä jo seuraavan kerran, tiistaina, pääsee Geisha taas Aatoksen pariksi.
Jonkin verran näkyivät eiliset jäljet mutta kyllä uran aukaisua oli tänäinenkin ajelu. Nyt jatkoimme vähän pidemmälle, jotta saisimme koko reitin avattua. Reippaasti tekivät koirat töitä, Sissillä vaan on aina jossain vaiheessa sellaisia hetkiä, ettei vedä yhtään, kunhan mukana juoksee.

Kotiin päästyämme, juoksutarhassa, koirat ottivat vielä spurtteja ja riehuivat keskenään. Ensin tytöt ja sitten vielä Aatos Bonnien kanssa. Bonniella riittäisi virtaa vaikka kuinka. On se kyllä sellainen durasell.

Huomenna työpäivä ja sitten taas vapaa, Loppiainen. Sitten nämä repaleiset viikot loppuvat mutta kuun viimeinen viikko olisi lomaa. Kun se kuljetuskalusto olisi niin kyllä pitäisi käydä jossain uusissa maisemissa ajelemassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti