tiistai 27. tammikuuta 2015

Talviloma

Ehkä pikkuisen liian aikaisin tuli tämä mun talviloma, mutta tottakai on elettävä töiden ja työnantajan toiveiden mukaan. Maaliskuussa olisi paljon tapahtumia tiedossa, joissa olisi kiva olla mukana.

Eilen kävin taas uraa aukomassa ja kun kerran päiväsaikaan pääsin liikkeelle kävinpä tarkistamassa muutaman reittivaihtoehdon. Ajelin Kurkimäentietä entisen kodin suuntaan Pihkainmäkeen ja poikkesin yhden metsäautotien päässä ... onneksi siitä oli pari kertaa ajettu kelkalla, niin ainakin hiukan oli pohjaa. Koirat kyllä uppuroi välillä kun poikkesivat vähänkään kelkan jäljestä... yritin pitää vauhdin tosi hiljaisena, ettei vaan satu koirille mitään.

Kilometrejä tuli reilut 17 eli ei vielä paljo mitään. Tänään tulee taas lunta, joten urat on taas puskettava auki. Helppohan se sellaisen on ajella kun on tampatut ja leveät urat. No jospa tuosta tarpomisesta jäisi jotain tuonne koirien kinttuun.

Maaliskuun kisoja olen harkinnut mutta ne ovat vielä suuri "ehkä" .... katsotaan. Pitäisihän niissäkin kisoissa jonkun olla se viimeinen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti